DM+

Petek, 3. april 2020, ob 19:00

Drugo spletno predavanje mag. Irene Deželak

V petek, 3. aprila 2020 ob 19.00, bo potekalo drugo spletno predavanje Irene Deželak z naslovom Učinkovito vodenje sestankov. Predavanju lahko sledite na našem YouTube kanalu DMplus Društvo mladih Slovencev v Italiji. Povezavo bomo objavili tudi na naši Facebook strani DM+ Društvo mladih Slovencev v Italiji in spletni strani www.dmplus.org.

Vabljeni so vsi, ki se soočajo z delom v skupinah, kolektivih, društvih, ekipah, amaterskih krožkih ter vsi, ki so radovedni in bi se radi naučili koristnih in novih veščin, ki lahko pridejo prav tako v profesionalnem kakor ljubiteljskem svetu.

V petek, 27. marca 2020, je potekalo prvo spletno predavanje na temo obvladovanja konfliktov v skupinah, ki ga je prav tako vodila mag. Irena Deželak. Ogledate si ga lahko na našem YouTube kanalu: https://www.youtube.com/watch?v=D26Cqw8uM2w

Predavateljica mag. Irena Deželak, univ. dipl. ekon.

Predavateljica mag. Irena Deželak ima mednarodni certifikat za coacha akreditiran s strani Mednarodne federacije coachev (ICF) in je članica EEE – Experience Educators of Europe.

V Sloveniji je edina certificirana predavateljica in coach za PCM – Process Communication Model, ki je trenutno najboljši model komunikacije na svetu in je uporabljen s strani vesoljske agencije NASA za boljše vodenje.

Je avtorica in soavtorica ter predavateljica programov s področja vodenja zaposlenih, uspešnega motiviranja, učinkovitega poslovnega komuniciranja, prodaje ter organizacije časa.

V svoje delo vpleta spoznanja najbolj uveljavljenih šol vodenja (geštalt, realitetna šola, vedenjska šola in transakcijska analiza) z izjemnim smislom za konkretno uporabo v vodstveni praksi. Zase pravi, da ni predavateljica, le pogovarja se rada z ljudmi o rešitvah, ki v praksi delujejo.

Od leta 2000 je izvedla več kot 2.500 predavanj, seminarjev, treningov in delavnic, sodelovala na konferencah in kongresih.

Število njenih slušateljev presega število 45.000.