Osvežitev: spomladansko izobraževanje DM+

Sobota, 16. marec 2019, ob 14:00

V soboto, 16. marca, bo v prostorih Kulturnega doma v Trstu stekel izobraževalni tečaj DM+ OSVEŽITEV namenjen  mladim odbornikom, organizatorjem in vodjem, med 15. in 30. letom starosti.

Vsebina tečaja bo tokrat posvečena komunikaciji: oglej si celoten program.

Udeležba je brezplačna, prijave so mogoče do 8. marca z izpolnitvijo elektronske prijavnice.
Poleg izpolnitve elektronske prijavnice je potrebno izročiti kavcijo v višini 30,00 €, ki bo vrnjena na dan tečaja, ter podpisati pooblastilo GDPR, ki ga v primeru mladoletnikov podpišejo starši.

 

Kavcije lahko oddate v sledečih tajništvih, v času uradnih ur:

  • ISK, Špeter
  • Slovenska prosveta / Mladika, Trst
  • ZSKD, Trst
  • ZSKP, Gorica
  • ZSŠDI, Trst

Tečaj je del širšega projekta Zastavimo skupne moči za skupne cilje, ki ga Študijski center za družbeno-politična vprašanja Krožek Anton Gregorčič posveča liku Mirka Špacapana in ga financira Avtonomna dežela Furlanija Julijska krajina na podlagi sredstev iz zaščitnega zakona 38/2001. Projekt Development je finančno podprl tudi Urad RS za Slovence v zamejstvu in po svetu. Organizacijski odbor DM+ sestavljajo mladi iz skupin društev M+ S.K.P.D. F. B. Sedej, P.D. Podgora, Devinski mladinski krožek, MOSP. Tokratni tečaj bo stekel v soorganizaciji Slovenskega stalnega gledališča, Združenja slovenskih športnih društev v Italiji in ZKB Mladi.